Nationale Vacaturebank


Nationale Vacaturebank is al jaren de nummer 1 vacaturesite van Nederland. Op 23 november 2017 werd Nationale Vacaturebank voor het 8e jaar op rij verkozen tot de populairste carrièresite van Nederland. Wij zetten al jaren alles op alles om de ultieme match tussen werkgevers en werknemers te realiseren. Dat doen we door het proces leuker, slimmer en makkelijker te maken.

Werkzoekenden vinden op onze site een enorm aanbod aan vacatures afkomstig uit alle opleidingsniveaus, functiegroepen en  regio’s van Nederland. Ook bieden wij extra services, zoals de Salariswijzer en Carrière Mentors die werkzoekenden persoonlijk advies geven.

Aan werkgevers biedt Nationale Vacaturebank toegang tot een groot bereik aan potentiële kandidaten, zowel landelijk als regionaal. Dat Nationale Vacaturebank de vacaturesite van Nederland is blijkt ook uit onze cijfers: 1.100.000 unieke bezoekers en 2 miljoen jobviews per maand en een Profielen Database met ruim 1.100.000. unieke profielen. De services die wij bieden aan recruiters zijn o.a. de Vacature Verbeteraar, video in vacatures en profiel Credits bij de aanschaf van een vacature.

Nationale Vacaturebank is samen met Intermediair één van de merken van de Persgroep Employment Solutions, de business unit die gespecialiseerd is in recruitment en arbeidscommunicatie. De Persgroep Employment Solutions is samen met Tweakers en AutoTrack onderdeel van De Persgroep Online Services.

Bij de Persgroep Employment Solutions werken bijna 110 medewerkers in voornamelijk sales, marketing, product en development, in zowel Amsterdam als Groningen.

Key facts

122.000

sollicitaties per maand

2.000.000

bezoeken per maand

2.000.000

jobviews per maand

1.100.000

actieve profielen