Nationale Vacaturebank voor zevende jaar op rij uitgeroepen tot populairste carrièresite

 

Amsterdam, 2 december 2016 – Nationale Vacaturebank is voor de zevende keer op rij uitgeroepen tot populairste carrièresite van het jaar. Dit werd afgelopen donderdag bekend gemaakt tijdens de Website van het Jaar Award Night in B.Amsterdam.

 

De Website van het Jaar verkiezing is een van de grootste publieksverkiezingen van Nederland. Dit jaar zijn er 892.202 stemmen uitgebracht via websitevanhetjaar.nl. Websites worden door het publiek binnen 24 categorieën beoordeeld op onder andere inhoud, navigatie en ontwerp. De prijs ‘Populairste Website’ gaat naar de site met de meeste publieksstemmen binnen de categorie. Andere genomineerden voor de prijs voor Populairste Carrièresite van Nederland waren deBanenSite.nl, Indeed, Intermediair, Jobbird, Monsterboard, Randstad, Start People, Tempo Team, Unique Uitzendbureau, Werk.nl en Werken bij Albert Heijn.

 

Danielle Robben van Nationale Vacaturebank: ‘We vinden het fantastisch dat onze site keer op keer door het publiek is verkozen tot populairste carrièresite. We zien het ook als een bevestiging van het succes van ons peer-to-peer platform Carrière Mentors, waarbij ruim 25 vakmensen, met een indrukwekkend cv en de wil om anderen te helpen, werkzoekenden helpen bij het vinden van een baan. Hiermee hebben we de online zoektocht naar een baan weer persoonlijk gemaakt, iets waar we ontzettend trots op zijn!’

 

Over de Website van het Jaar verkiezing

De Website van het Jaar-verkiezing is een jaarlijks terugkerende publieksprijs van MetrixLab en Emerce. Stemmers werd gevraagd hun mening te geven over inhoud, navigatie en design. Tevens konden de stemmers aangeven in welke mate zij de site zouden aanbevelen aan anderen.

 

Over Nationale Vacaturebank

Nationale Vacaturebank is zeven jaar achtereenvolgend bij de Website van het Jaar verkiezing gekozen tot favoriete carrièresite van Nederland en heeft momenteel een aanbod van meer dan 25.000 actuele vacatures voor alle functiegroepen, branches en regio’s. Momenteel staan er ruim 1.000.000 cv’s van werkzoekenden in de database. Nationale Vacaturebank doet er alles aan om werkzoekend Nederland te helpen aan de baan die écht bij hen past. Nederland werkt met Nationale Vacaturebank. Kijk voor meer informatie op www.nationalevacaturebank.nl