NationaleVacaturebank

 

NationaleVacaturebank is al jaren de nummer 1 vacaturesite van Nederland. In 2015 werd NationaleVacaturbank voor het 6e jaar op rij verkozen tot de populairste carrièresite van Nederland. Werkzoekenden vinden op het online platform een ruim aanbod aan vacatures in alle opleidingsniveaus, functiegroepen en regio’s van Nederland. Naast vacatures biedt NationaleVacaturebank ook praktische informatie die werkzoekenden helpt in het sollicitatieproces.

 

Werkgevers biedt NationaleVacaturebank toegang tot het grootste bereik aan potentiële kandidaten, zowel landelijk als regionaal. Dat NationaleVacaturebank dé vacaturesite van Nederland is, blijkt ook uit onze cijfers: 1,4 miljoen bezoekers en 3,4 miljoen jobviews per maand. De CV-Database van NationaleVacaturebank bevat ruim 1.000.000 unieke cv’s.

NationaleVacaturebank is samen met Intermediair één van de merken van de Persgroep Employment Solutions, de naam van de onze business unit gespecialiseerd in recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. De Persgroep Employment Solutions, is samen met Tweakers en AutoTrack een onderdeel van de Persgroep Online Services.

Bij de Persgroep Employment Solutions (en NationaleVacaturebank) werken 110 medewerkers in vnl. sales, marketing, product en development in zowel Amsterdam als Groningen.

NVB hoofdfoto

Key facts

208.763

sollicitaties per maand

2.200.000

bezoeken per maand

2.800.000

jobviews per maand

1.040.500

actieve cv’s