Nationale Vacaturebank

 

Nationale Vacaturebank is al jaren de nummer 1 vacaturesite van Nederland. In 2016 werd Nationale Vacaturebank voor het 7e jaar op rij verkozen tot de populairste carrièresite van Nederland. Werkzoekenden vinden op het online platform een ruim aanbod aan vacatures in alle opleidingsniveaus, functiegroepen en regio’s van Nederland. Naast vacatures biedt Nationale Vacaturebank ook praktische informatie die werkzoekenden helpt in het sollicitatieproces.

 

Werkgevers biedt Nationale Vacaturebank toegang tot het grootste bereik aan potentiële kandidaten, zowel landelijk als regionaal. Dat Nationale Vacaturebank dé vacaturesite van Nederland is, blijkt ook uit onze cijfers: 1,1 miljoen unieke bezoekers en 2,4 miljoen jobviews per maand. De CV-Database van Nationale Vacaturebank bevat ruim 1.000.000 unieke cv’s.

Nationale Vacaturebank is samen met Intermediair één van de merken van de Persgroep Employment Solutions, de naam van de onze business unit gespecialiseerd in recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. De Persgroep Employment Solutions, is samen met Tweakers en AutoTrack een onderdeel van de Persgroep Online Services.

Bij de Persgroep Employment Solutions (en Nationale Vacaturebank) werken zo’n 110 medewerkers in vrnl. sales, marketing, product en development in zowel Amsterdam als Groningen.

Key facts

116.788

sollicitaties per maand

1.600.000

bezoeken per maand

2.000.000

jobviews per maand

1.075.000

actieve cv’s